Компанії Мандарин і Елефант.Торговий дім стали першими компаніями ринку візуальної індустрії України та УАВІ, які стали учасниками міжнародної виставки реклами, поліграфії і подарунків RemaDays Warsaw – 2016, які прийняли рішення просувати свої бренди і бренд УАВІ на європейський ринок. Серед 600 учасників з усієї Європи, які розмістилися в 2 виставкових павільйонах виставкового комплексу Warsaw Expo площею 30000 кв.м, було 7 компаній, що представляють нашу країну, і тільки 2 компанії представляли український ринок візуальної реклами.

УАВІ на виставці Remadays

Поки багато компаній рекламного ринку України мріють про вихід на ринки ЄС, ми діємо!

Відвідувачам нашого спільного стенда під брендом Української асоціації візуальної індустрії ми розповідаємо європейцям про український рекламний ринок, про те, що у нас є асоціація візуальної індустрії, про побудову цивілізованого рекламного ринку, шукаємо (і знаходимо!) Нових клієнтів, партнерів, постачальників матеріалів європейського виробництва , вчимося самі і дечому вчимо інших!

Найцікавіше, що в Варшаві нами найбільше цікавляться компанії з Західної України, Данії, Голландії та Німеччини. Для відпочинку немає часу, весь день живе спілкування з відвідувачами і колегами!

УАВІ на виставці Remadays

Після завершення першого виставкового дня представники наших компаній відвідали вечір учасників виставки, який проходив в нічному клубі Арго. На вечорі учасників ми побачили лідерів рекламного ринку Польщі, були присутні на нагородженні премією Корони Реклами, відвідали неофіційну частину, яка складалася з фуршету, чемпіонату з боулінгу, концерту рок-групи і дискотеки.

УАВІ на виставці Remadays

Компанії Мандарин і Елефант є учасниками групи УАВІ з міжнародної інтеграції, тому ми прямо на виставці обговорили всі наші проблеми, побачили необхідні шляхи вирішення проблем і прийняли план дій групи на майбутнє.

Другий день виставки теж був дуже напруженим, і тільки на третій день з’явилася можливість і час пройтися по виставці, вивчити деякі технології, бути присутнім на майстер-класах і протестувати обладнання, що нас цікавить. Також ми змогли придбати нові види матеріалів для тестування на виробництві, домовитися про відвідування офісів і виробництв цікавих нам партнерів.

УАВІ на виставці Remadays

УАВІ на виставці Remadays

УАВІ на виставці Remadays

Переповнені позитивними емоціями, з новими знаннями, технологіями, клієнтами і навіть новими напрямками і форматами бізнесу повертаємося додому.

Сподіваємося в наступному році повернутися на виставку RemaDays Warsaw – 2017 на загальний стенд асоціації візуальної індустрії з більш представницькою делегацією компаній-учасників УАВІ, щоб і далі просувати ринок візуальної реклами України в Європу!