19 лютого 2021р. близько 30-ти учасників Асоціації зібралися в конференц-залі комплексу Вишеград для проведення планових річних зборів УАВІ, підбиття підсумків 2020 року та затвердження нових цілей, які визначають успіх всього ринку візуальної індустрії.

Президент Несмирна Інна звітувала про заходи та діяльність асоціації у 2020 році та результати проведеної стратегічної сесії, а директор Юденко Анна продемонструвала графіки статистики за минулий рік, фінансовий облік 2020р. розповіла про новий формат взаємодії між платформами та адміністрацією у 2021 році.

Координатор ПРООН Владлен Сисун обговорив напрями співпраці з УАВІ, навчання та розвиток учасників, розповів про відмінність сервісної та членської асоціацій та їх ідеальні поєднання.

Отже, основні

4 ЦІЛІ УАВІ:

  1. Вагомий авторитетний вплив УАВІ на ринок візуальної індустрії, через створення та впровадження чітких та зрозумілих правил гри, впровадження стандартів галузі.
  2. Авторитет і довіра до УАВІ та її учасників в очах клієнтів, управління взаємовідносинами з мережевими клієнтами задля збільшення прибутковості галузі та підвищення цінності наших послуг.
  3. Підвищення рівня компетенції та кваліфікації працівників РВК, обмін досвідом між виробниками, як в рамках України, так і за її межами.
  4. Вплив на політику держави з метою покращення умов для всієї галузі та її працівників, лобіювання інтересів виробників рекламних конструкцій. Допомога учасникам УАВІ безпечно вести бізнес.

Для досягнення поставлених цілей було створено платформи, які спрямовані на різні вектори розвитку організації:

  • Платформу “Клієнти” очолює енергійний та активний Пахомовський Валентин;
  • Платформу “Правила галузі та стандарти” – очолює незамінний та відповідальний Плугатирьов Андрій;
  • Платформа “Навчання та нетворкінг” – має нового лідера Сергія Купринюка, який заряджає позитивом та завзято взявся до роботи;
  • Платформа “Безпека” має аж два лідера Процишина Остапа та Гольдіна Максима – це два “аси” в питанні взаємодії та державними органами з питань благоустрою і не тільки. Лідери виступили зі своїми презентаціями та активно попрацювали в робочих групах.

Радо запрошуємо в наш професійний, креативний колектив усіх, хто відчуває потребу розвиватись та небайдужий до майбутнього галузі!

Дякуємо всім учасникам за плідну співпрацю та довіру!
З вірою в краще, УАВІ.