Ми рекламщики народ загадковий і нас надихають складні завдання. Часто ловлю себе на тому, що в гонитві за додатковою естетикою, заморочуєшься в експериментах і прагнеш до отримання додаткового ефекту сприйняття вивіски.

Світлова вивіска від Варго Ін

Одним з таких цікавих завдань була вивіски для караоке-клубу «Янтарна кішка». Здавалося б стандартний круглий композитний лайт-бокс з кішкою, що світиться, але не тут-то було. Для акценту назви закладу сама кішка складається з граней кількох жовтих відтінків, була виконана з сендвіча молочного акрилу і відгравірованного лазером прозорого акрилу, де кожна грань гравірувалась і обклеювалась спеціальною вітражною плівкою. Щоб передати ефект бурштинового відблиску до світлодіодного підсвічування був встановлений контролер, який забезпечив почергове миготіння різних ділянок кішки на тлі статичного світіння діодів.

Світлова вивіска від Варго Ін

2 ночі експериментів і результат готовий. Пробували і жовтими діодами засвічувати, і білими; і різні швидкості і ефекти мерехтіння встановлювали; і плівки різні підбирали; засвічення пробували і торцеву і фронтальну ….

Світлова вивіска від Варго Ін

Дякуємо клієнтам за цікаві завдання!

Цікаво, в якийсь ще сфері виробник так захоплюється над своїм дітищем або це професійна хвороба?

З повагою, директор «Варга ІН» Несмірная І.В., www.vargoin.com