20.05.16 українська асоціація візуальної індустрії проводила чергову школу Sign в прекрасному старовинному місті Луцьк. Організувати і провести школу на базі власного виробництва люб’язно погодилася компанія «Факторія», власниками якої є Олександр і Світлана Свирида. Компанія «Факторія» є одними із засновників УАВІ. У школі взяли участь представники компаній з багатьох міст України: Києва, Харкова, Полтави, Львова, Дніпропетровська, Кам’янського, Рівного, Житомира.

На школі були порушені дуже важливі виробничі, технічні питання. У кожного учасника була можливість поспілкуватися з іншими директорами, спитати у спікерів свої запитання, а також поділитися своїм досвідом роботи на виробництві.

Школа Sign в Луцьку

Школу відкривала власниця фірми «Факторія» Світлана Свирида. Учасники школи ознайомилися з особливостями створення рекламної продукції на цій фірмі. Кожен з учасників зміг поставити різні питання, які цікавили їх, і Світлана з радістю ділилася своїми знаннями і досвідом. Кожен зміг побачити робочий процес фірми на практиці.

Школа Sign в Луцьку

Наступними спікерами на школі був директор фірми СП “Інтерм-Неон”, м. Рівне, Владимиров Олександр, і Калитинський Микола. Вони поділилися цікавою інформацією про виробництво і тонкощі роботи з неоном.

Школа Sign в Луцьку

На школі також була представлена світлодіодна продукція фірми «Оріолі». Вони розповідали про те, що якісність виготовлення цієї продукції надає можливість тривалого використання, були показані приклади деяких нових технологій динамічних конструкцій (рядки, що біжать на таксі, годинник табличні офісні, табло курсу обмінів валют і т. Д.).

Школа Sign в Луцьку

Дуже важливим виробничим питанням є правильна організація охорони праці на виробництві. Було розглянуте питання про те, які повинні витримуватися норми, привила, предмети безпеки. А також про те, як правильно оформляти все це документально. Ця інформація була підготовлена спікером Сигарев Іван Антоновичем.

Школа Sign в Луцьку

Цікавою інформацією про новинки застосовуваних матеріалів в рекламній сфері поділилася фірма «Plastics». Також показала використання деяких технологій на практиці.

Ще одним з цікавих спікерів був Пахомовский Валентин з компанії “We R. Supply”, який розповів про нові особливості світлодіодних конструкцій. Вивчення та удосконалення даної продукції дуже важливо так-як все частіше з’являються нові особливості її використання.

В кінці кожний з учасників отримав сертифікат про проходження цієї школи. Всі учасники залишили чудові відгуки. Ми дуже раді, що УАВІ може організовувати такі чудові школи для того щоб візуальна індустрія все більше розвивалася в Україні!

Ось частина відгуків, учасників школи:

Школа Sign в Луцьку
Школа Sign в Луцьку

Школа Sign в Луцьку

«Школу завжди відвідуємо із задоволенням. Цікаво було побачити процес роботи колег на західній території»

Опанасенко Олександра
компанія «Мандарин»

«Дуже корисне спілкування, особливо відвідування виробництва. Виніс для себе ряд ідей, які будемо впроваджувати у себе на виробництві»

Аннопольський Андрій
компанія «SOLVE. EXPERT»

«Було цікаво побачити матеріали та технології виробництва на данній школі. Дуже цікава і пізнавальна школа. Мені сподобалась»

Солінка Р. М.
Компанія «Нівроку»