Отже, ось він, грудень! Махнув широким рукавом Діда Мороза, обсипаючи снігом, і приніс мандариновий запах майбутнього торжества. Як же мало залишилося до останнього рубежу! Кілька тижнів – і повітря буде іскрити салютами, бризками шампанського і новорічною мішурою.

Власне, про що це ми? Настання холодів для рекламників означає початок самого жаркого сезону! Напевно, наші колеги погодяться, що багато клієнтів в цю пору хочуть «причепуритися» і зустріти 2016 у всеозброєнні.

Помічали, наскільки цікаво спостерігати за змінами міста перед Новим Роком? Вечірні вулиці розквітають вогниками гірлянд, світлові вивіски здаються ще більш гарними і, як ніколи в році, ілюмінацією створюють казкову атмосферу =)

Новорічна інсталяція від Luka Galamar

Наш новорічний марафон почався дуже гарно і, навіть можна сказати, високохудожньо. Ми часто писали про Преміум-Гастрономії «Марципан», з якими працюємо вже дуже тривалий час. Заклад ніяк не можна назвати магазином, це немов частинка Бессарабського ринку з широким асортиментом ексклюзивних товарів: сирами, м’ясними виробами, делікатесами, дуже хорошою добіркою вин та інших алкогольних напоїв.

Раніше ми писали про інсталяції в вікнах «Марципан», але оскільки вона була виконана в стилістиці літнього сезону, з наближенням грудня зміна декорацій набувала все більше актуальності.

Як і минулого разу, ми створили чотиришарову конструкцію. На передньому плані – сніговики, подарунки і вуличні ліхтарі тонкого різання, за ними занесені снігом ялинки. Кожне дерево – окрема і може пересуватися за бажанням замовника. Далі на невеликій відстані знаходяться будівлі з віконцями. Як і декорації переднього плану, цей міський пейзаж виконаний з акрилу ALTUGLAS товщиною в 6 мм, 8 мм і 10 мм. Віконця будинків же ми інкрустували світлорозсіюваним акрилом, і за рахунок змонтованої ззаду світлодіодним RGB-стрічки американської фірми ELF, вони випромінюють м’який затишний світ. І над всією цією красою підносяться пам’ятки міста Житомира: колесо огляду, собори і церкви, Будинок Правосуддя і багато інших. Вони виконані з молочного акрилу з лазерним гравіюванням, тому створюється враження їх ілюзорності.

Новорічна інсталяція від Luka Galamar

Зізнаємося чесно, ніякі фото не можуть передати всю соковитість виду інсталяції. Тому рекомендуємо Вам завітати в Преміум-гастрономів «Марципан», де Ви знайдете не тільки рідкісні товари, а й зможете насолодитися видом Житомира в мініатюрі.

Сайт: http://www.artsign.com.ua/
Електронна адреса компанії: lukagalamar@ukr.net