Ми дуже раді, що нові компанії охоче приєднуються до УАВІ. Сьогодні ми хотіли б познайомити вас з чудовою компанією “L.Авеню”. Компанія знаходиться в місті Дніпро і спеціалізується на створенні зовнішнього брендування, а також на декоративному оформленні, обробці пластику і плоттерной порізки.

Це дружний колектив, який прагне до нестандартних рішень і готовий до творчого вирішення завдань, що ставляться. Основною своєю місією компанія вважає допомогу бізнесу в конкурентному середовищі.

“L.Авеню” приєдналася до УАВІ, оскільки Асоціація – це відмінна можливість для обміну досвідом та спілкування з однодумцями. Компанія відкрита для спілкування з колегами і в рамках УАВІ рада ділитися своїми знаннями.

Компанія займається створенням вивісок і оформленням фасадів. Особливий і улюблений напрямок роботи – декоративне оформлення свят. Вони створюють “обличчя” свята, повністю беручи на себе оформлення та декор, а також створюючи оригінальні запрошення і сувеніри для гостей.

Крім того, “L.Авеню” забезпечує плоттерну порізку, дешеву і якісну лазерну різку і лазерне гравіювання, а також надає матеріали, на яких такі роботи виконуються, представляючи замовнику повністю готовий продукт. Надаються самоклеючі плівки самих різних видів, від монтажної плівки без підкладки до флуоресцентних, світлорозсіювальних і вітражних, а також світловідбивних різних кольорів.

При необхідності компанія надає замовникам і необхідне обладнання.

L.Авеню - ласкаво просимо в наші ряди!
L.Авеню - ласкаво просимо в наші ряди!
L.Авеню - ласкаво просимо в наші ряди!
L.Авеню - ласкаво просимо в наші ряди!

Детальніше ознайомитися з продукцією компанії ви можете на сайті: l-avenue.com.ua