Реалізувавши тисячі успішних проектів в Україні, компанія «Арт Піраміда Груп» стає міжнародною компанією Sicore.

Ребрендинг компанії «Арт Піраміда Груп» – це наступний крок на шляху глобального розвитку компанії. Уніфікований бренд Sicore і єдине графічне рішення дозволять об’єднати всі підрозділи компанії в цілісний комплекс, що надає якісні послуги з візуалізації бізнесу по всьому світу.

«Інтеграція у світовий бізнес-співтовариство, в тому числі розширення виробництва та ринків збуту завжди були частиною стратегії компанії Sicore. Вихід на світовий ринок візуальної реклами став логічним продовженням взятого в 2010 році курсу на глобалізацію бізнесу»

Пояснює причини ребрендингу директор компанії Петро Приходько.

Ребрендинг «Арт Піраміди Груп» має на увазі кілька ключових змін:

    1. Зміна назви компанії.

Нове ім’я Sicore, з одного боку, буде впізнаване усіма цільовими аудиторіями компанії, з іншого – буде однаково легко сприйматися як українськими, так і зарубіжними партнерами, що використовують латинський алфавіт. До того ж, назва Sicore обрано не випадково. Воно відображає мету компанії: стати ядром, центром візуальної індустрії на глобальному рівні (SI- Sign Industry- від англ. “Індустрія візуальної реклами”, CORE – “Ядро”).

    1. Змінився логотип Sicore

Нова візуалізація Sicore заснована на тезі глобальності цілей компанії. Ядро в центрі написи є точкою привабливості бізнесу наших клієнтів. Всі бізнес-одиниці компанії Sicore приведені до єдиної візуальної концепції. Нове обличчя компанії Sicore виглядає так:

Новий логотип

    1. Ми робимо Ваш бізнес виразним.

Безумовно, однією з головних цілей проведення ребрендингу компанії «Арт Піраміда Груп» є поліпшення якості послуг, що надаються. Вихід підприємства на новий рівень дозволяє не тільки розширити товарну лінійку, але і значно вдосконалити умови співпраці з компанією.

Робота з Sicore – це європейські стандарти якості та гарантії європейського законодавства при веденні бізнесу. Це кращі світові тренди зовнішньої реклами в вивісці замовника. Sicore робить Ваш бізнес виразним.

Довідка:
Sicore – це євроінтегрована компанія з виробництва зовнішньої реклами. У портфоліо підприємства більше 50 000 кв.метрів встановлених вивісок, що щорічно приносять прибуток клієнтам компанії. У 2015 році Sicore вийшов на міжнародний рівень, реалізувавши проекти в Польщі, Португалії, Великобританії.

Арт Піраміда Груп тепер глобальна компанія Sicore