Українська Асоціація Візуальної Індустрії об’єднує не тільки українські виробничі та рекламні компанії, але і серця! УАВІ стала партнером благодійного заходу «Радійте життю», яке пройшло в Сумському театрі Юного глядача 23 лютого. В рамках проекту відбувся великий благодійний концерт і виставка-продаж робіт, виконаних руками онкохворих дітей та їх батьків. Кошти, виручені від продажу квитків, сувенірів з символікою проекту і т.п., вирішено було спрямувати на закупівлю матеріалів для відділення онкогематології обласної дитячої лікарні (системи для крапельниць, стерильні серветки, пелюшки та ін.), А також придбання матеріалів для творчості пацієнтів відділення.

Захід вийшов яскравим, незвичайним і масштабним. Його організатором виступила громадська організація «Батьки онкохворих дітей», а співорганізатором – рекламно-виробнича компанія «Bingo» (м.Суми), які взяли на себе всі клопоти з організації цього чудового свята. Причому співробітники компанії, які також є учасниками «Театру пісні« Svyatо »разом зі своїм керівником Тетяною Купрійчук не тільки брали активну участь в підготовці і проведенні акції, а й виступили на сцені ТЮГу.

Крім УАВІ, партнерами благодійного проекту також стали Сумське об’єднання роботодавців та ТОВ «Пластікс-Україна» на чолі з Іренеуш Дереком, так само ТОВ «Керамея».

Акція «Радійте життю» стала першою подією подібного роду, першої презентацією талантів онкохворих дітей, яка надала можливість всім небайдужим людям допомогти сім’ям, які потребують допомоги, і просто зробити добру справу, отримавши натомість позитивні емоції. Сподіваємося, що подібні заходи отримають продовження, а Українська асоціація візуальної індустрії завжди буде рада допомогти, підтримати і прийняти в них участь.