Не дивлячись на сучасний активний ритм життя, наші учасники постійно розвиваються та навчаються, тим самим підтверджують власний професіоналізм! Тож 20-го квітня Українською Асоціацією Візуальної Індустрії була організована та проведена чергова школа Sign School на базі виробництв “Лука Галамар” та “УРА “Престиж” в м.Житомир. Темою заходу було “Нестандартний підхід в реалізації ідей при виробництві зовнішньої реклами”.

На цю школу приїхали 30 учасників з різних регіонів, а також представники інших рекламних компаній України! У кожного були свої очікування від цієї школи, які, ми вважаємо, виправдалися на всі 100%

Першим виробництвом, яке ми відвідали було “Лука Галамар”. Власник компанії Олексій Столяров радо зустрів відвідувачів і гостинно запросив на теоретичну частину, а потім і на екскурсію по своєму виробництву. Водночас розповідаючи теоретичну частину були проведені майстер-класи з виготовлення логотипу компанії “Лука Галамар” з ниток, та особливості нанесення декору на букви з пінопласту. Олексій натхненно поділився нестандартними ідеями, які допомагають йому в реалізації багатьох проектів, демонстрував матеріали й методи, як можна креативно їх використовувати та дав багато цінних порад для компаній, які працюють в сфері візуальної індустрії.

Усі мали змогу задавати свої питання, та обговорювати їх не тільки зі спікером, а й один з одним, адже школа проводилася у форматі діалогу. Такий формат, як ми вважаємо, має найбільш інформативний результат.

В доповнення інформації про нестандартні матеріали, компанією “Пластикс” було представлено новий матеріал — товстий акрил Plexiglas LED WM51 в товщині 30 мм, з його можливостями та особливостями використання. В першу чергу, Plexiglas LED WM51 підійде для рішень з тонкими вивісками в інтер’єрі, для виставкових стендів, торгового обладнання та вивісок магазинів всередині торгових центрів.

 

Наступним спікером виробничої школи був власник компанії “УРА”Престиж” Сергій Купринюк, який розповів усім про основні моменти по створенню “мікроклімату” в компанії. Ця інформація була дуже цікавою і важливою для керівників компаній, де вони дізналися про побудову взаємовідносин в колективі та про створення умов для комфортної праці робітників. У Сергія була настільки свіжа, креативна та легка подача інформації, що аудиторія не бажала завершення заходу. Після закінчення усі учасники були запрошені на виробництво компанії “УРА”Престиж”.

Проведений захід дав можливість усім учасникам підчерпнути та оновити знання, підняти свій професійний рівень та поспілкуватися в приємному товаристві колег. Ми дуже раді читати позитивні відгуки про школу: “Дуже інформативно”, “Було багато нової і корисної інформації про нестандартне застосування и правильне використання, як здавалося би, відомих раніше матеріалів”, “Актуальні теми, цікаві спікери, приємна атмосфера, чудова організація”. Такі слова надихають нас і надалі влаштовувати подібні заходи.

Також хочемо подякувати власникам компаній “Лука Галамар” і “УРА “Престиж”, та їх колективам, за активну участь в організації та проведенні виробничої школи Sign School!
Дал
і буде!