Друзі, поспішаємо повідомити, що почалася безкоштовна онлайн реєстрація відвідувачів на виставку реклами та друку RemaDay Kyiv.

Якщо ви є працівником рекламного агентства, відділу маркетингу, шукаєте способи просування бізнесу, а може розглядаєте можливість розвитку діяльності в рекламно-виробничому секторі, шукаєте новинки серед рекламно-сувенірних продуктів, поліграфії, візуальної реклами, а може цікавитеся матеріалами, технологіями та обладнанням для самостійного виробництва рекламної продукції, то наша виставка відкрита спеціально для вас.

Зареєструватися дуже просто. Перейдіть по посиланню: http://www.remadays.com.ua/ru/reg_invit_ru_2021/ або кроками меню: Для Відвідувачів – Реєстрація Запрошень 2021. Заповніть ваші персональні дані і дані компанії, яку ви представляєте і отримаєте безкоштовне запрошення на ваш e- mail.

Завдяки реєстрації on-line ви економите час, уникаючи формальностей, пов’язаних із заповненням реєстраційних бланків на місці. Запрошення дійсне для 1 людини, дані якої були внесені в реєстраційну форму. Заповнивши форму, ви отримаєте БЕЗКОШТОВНИЙ квиток, який дає право на безкоштовний вхід на виставку, відвідування Конгресу і участь в лотереї.
Ласкаво просимо на виставку 07-09 вересня 2021!

http://www.remadays.com.ua/ua/reg_invit_ua_2021/