Урочистий захід проходив в Клубі Кабінету Міністрів України з нагоди Дня підприємця, організатором заходу було Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Державно регуляторна служба України. Дуже приємно, що Асоціацію “Візуальної індустрії України”, в особі її директора Латиш Наталії, також було запрошено на цей святковий захід.

Вітання УАВІ з Днем підприємця

Спочатку підприємців привітав Айварас Абрамавичус, міністр економічного розвитку і торгівлі України, висловивши свою зацікавленість в розвитку малого та середнього бізнесу.

Далі до привітання приєдналась Ксенія Ляпина, Народний депутат України та зауважила що 70% ВВП країни тримається на плечах середнього та малого бізнесу.

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва привітав всіх підприємців України та наголосив на тому, що необхідно прогресивно розвивати промисловість України.

Спікери заходу говорили про те, що обов’язково прикладуть більше зусиль в розвиток малого та середньо бізнесу.

Пройшла урочиста церемонія нагородження підприємців, громадських об’єднань, фондів, та людей які внесли вагомий вклад в розвиток бізнесу в Україні.

Вітання УАВІ з Днем підприємця

Двічі була нагороджена Народний депутат України, голова ГО “Всеукраїнське об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу “Фортеця” Оксана Продан. Саме ця організація приймає учать та допомагає У/А/В/І у розробці змін до законодавства, що має регулювати роботу візуальної індустрії в Україні. За це ми виражаємо їм велику вдячність.

Вітання УАВІ з Днем підприємця

Привітання Наталії Латиш, директор Асоціації “Візуальної індустрії України”:

Передаю усім членам та партнерам У/А/В/І, всім підприємцям України та особливо тим, хто працює у сфері візуальної індустрії вітання з Днем підприємця.

Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива.

Розвиток підприємництва дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Бажаю успіхів Вашій справі, вдалих угод, надійних партнерів та Божого благословіння! Разом, об’єднавши зусилля ми створимо стабільний ринок та надійне майбутнє!

Зі святом!