Шановні учасники! У нашій асоціації сталося значуща подія – зміна менеджменту УАВІ!

Асоціація росте і розвивається, змінюються цілі і завдання, змінюється і менеджмент, тому хочемо представити нового президента УАВІ Несмирну Інну і директора УАВІ Анну Юденко.

Бажаємо їм успіхів і удачі, а асоціації і всім її членам подальшого розвитку і процвітання!

Дякуємо Олександру Борису і Наталії Латиш за величезний внесок у розвиток асоціації та бажаємо їм подальших успіхів в кар’єрі!

Звернення від Президента УАВІ Інни Несмірной:

Ирина НесмирнаяСьогодні Українська асоціація візуальної індустрії виходить на новий етап розвитку. За 5 років існування асоціації багато було зроблено і ще більше належить досягти. Головним досягненням асоціації за цей час стало подолання поняття «конкурентів» у свідомості учасників УАВІ і розуміння того, що ми всі партнери, що мають спільні завдання і цінності і тільки разом ми зможемо побудувати ту галузь, в якій мріємо працювати і розвиватися. Ще три роки тому завдання легалізувати нашу галузь, створити окремий закон про виробників рекламних конструкцій і знаків – здавалися далекими і нереальними. Зараз ми вже на порозі отримання нового КВЕД від Міністерства економіки України – і це вже перемога всіх учасників, яким не байдуже майбутнє галузі, що впливає на розвиток економіки країни в цілому. Восени 2018 року оновилася структура УАВІ, модернізовані комітети, по-новому сформовані цілі і завдання на найближчий період і вибудовується системна робота асоціації в напрямку окресленого вектора. Хочу висловити величезну подяку активним і відповідальним учасниками УАВІ, які працюють над досягненням поставлених цілей і вкладають свій час і енергію в майбутнє всієї галузі візуальної індустрії.

Звернення від директора УАВІ Анни Юденко:

Анна ЮденкоДорогі колеги і учасники асоціації, дякую кожному за кредит довіри! Разом ми досягнемо поставлених цілей!
Дозвольте коротко представити Вам нові цілі на найближчі 3 роки:

  1. Легалізація галузі.
  2. Сильна позиція УАВІ на ринку візуальної індустрії.
  3. Система підвищення кваліфікаціі виробників.

Наша місія та цінності залишаються незмінними! Ми з Вами продовжимо розвивати культуру ринку візуальної індустрії! Через партнерство і єдність до розвитку!

Коментарі

Коментарі закриті.