Великогабаритні елементи реклами

У Києві на пр. Московський, 21 давно «живе» магазин «Фокстрот» і оскільки будівля кутова і злегка втоплена від рівня проспекту, завдання привернути увагу до супермаркету завжди була актуальною. У травні 2016 роки перед компанією «Варга ІН» стала задача демонтувати старі аварійні банерні конструкції з брендмауеру, загальною площею близько 900 кв.м., І на їх місці встановити нові потужні конструкції з куточків 75х75х6, з виносом від фасаду 500 мм. Не дивлячись на те, що фасад має різні ділянки, починаючи з бетонних стін, закінчуючи пінопластом; доступ до верхньої частини фасаду обмежена через складність під’їзду спецтехніки та великої висоти споруди – роботи виконані відповідно до вимог клієнта.

Так вже в травні фасад будівлі був облагороджений новим брендмауером «Фокстрот» з об’ємними світловими літерами зверху розміром 12 * 1,7 м. А на початку літа на другій стороні фасаду з’явився сюжет «Samsung» на банерній сітці, площею 600кв.м. Кут будівлі був декорований червоними композитними касетами, які закривають потужні каркаси з 125-го куточка.

Дякуємо всім працівникам, які брали участь в цьому непростому проект, особливий уклін альпіністам.

На завершення хочу звернутися до всіх замовників великогабаритної реклами: «Не економте на міцності каркасів !!! Не ставте підрядників в позицію «зліпити з чогось», викручуючи їх в тендерах і аукціонах. Це не перспективно і не довгостроково. Ні в якому разі не можна недооцінювати вітрові навантаження, навантаження на відрив в вузлах кріплень, краще переоцінити, ніж недооцінити. Це безпека жителів міста!»

Великогабаритні елементи в рекламі

З повагою, директор «Варга ІН» Несмірная І.В.>