Комплексне виготовлення фірмового стилюя

Фахівцями компанії Реклама “Есфі” Дизайн було розроблено комплексне виготовлення фірмового стилю, оформлення фасаду і створення елементів реклами для туристичного агентства “Мармелад”.

Робота була складною, об’ємною, але дуже цікавою. В нашу роботу входило: створення логотипу, поліграфії, оформлення вхідної групи, вивіски і куточка споживача.

Комплексне виготовлення фірмового стилю

Для оформлення даного агентства нами були використані найякісніші матеріали і технології. Світловий бокс Мармелад виготовлений з ПВХ і акрилу, засвічений внутрішніми світлодіодами. Вхідна група та козирок виготовлені з композитного матеріалу. В оформленні вітрин використовувалася порізка плівки Oracal. У виготовленні куточка споживача використовувався матеріал ПВХ4 і плівка Oracal. Кишені виготовлені з прозорого пластика 1 мм.

Комплексне виготовлення фірмового стилю

Для унікальності стилю і відмінності від конкурентів був обраний гибридно-вибірковий лак для виготовлення візиток. Гібридний друк дає можливість “оживляти” малюнки, виділяти деталі, надавати обсягу, підвищувати яскравість і контрастність зображення, а так само відчувати ефект “пластику” на папері. Таку візитку навряд чи хтось не помітить і точно не захоче викинути.

Комплексне виготовлення фірмового стилю

Головна нагорода в нашій роботі – це задоволений клієнт. Надаємо вам відгук директора туристичного агентства “Мармелад” Ландарь Марини про нашу виконану роботу:

Ми дуже задоволені. Макети, логотип, візитки, вивіска і багато іншого зроблено ідеально і вчасно! Приємна команда! Дякую за роботу!

Сайт компанії: http://esfi.com.ua/

e-mail: esfi.poltava@gmail.com