В Україні з кожним роком все більше і більше фірм роблять якісне і креативне зовнішнє брендування. УАВІ завжди раді взяти в свої ряди талановитих фахівців. Компанія “Аальто-Груп” – один з найяскравіших прикладів!

Компанія спеціалізується на створенні світлопрозорих фасадів з алюмінієвих і металопластикових профілів, а також створює броньовані захисні конструкції.

Невелика, мобільна, київська команда однодумців – професіоналів високого класу, що ефективно перемикається з завдання на завдання, показала свою ефективність і відмінну якість роботи. Своєю місією “Аальт-Груп” бачить формування цивілізованого ринку високоякісного брендування. Своє приєднання до УАВІ компанія пов’язує з можливістю зручного обміну досвідом, постійної взаємодії з колегами, особливий інтерес викликає програма міжнародної інтеграції. Правда, конкретні дії в рамках роботи з УАВІ ще поки тільки розробляються.

Основними напрямками діяльності “Аальт-Груп” є створення систем фасадного заскління, облицювальних профілів, створення вхідних груп і автоматичних систем для тамбурів. Крім того, “Аальт-Груп” виконує внутрішнє оформлення приміщень з використанням світлопроникних засклених внутрішніх перегородок з алюмінію та металопластику. А також забезпечує віконне, дверне і вітражне скло.

“Аальт-Груп” створює броньовані захисні конструкції для приміщень касових кабін, обмінних пунктів, тамбурів та інших структур, де необхідний гарантований захист.

Ближче познайомитися з компанією Ви можете на їх сайті: aaltgroup.com.ua

Компанія
Компанія
Компанія
Компанія