Нещодавно президент Асоціації візуальної індустрії Олександр Демченко із керівником відділу реклами та дизайну міста Черкаси Поліщуком Андрієм відвідали місто Дніпро.

Учасник Асоціації, директор компанії Арт Україна Максим Гольдін спільно з головним художником м. Дніпра Сергієм Білим представили гостям одну з частин Дизайн-коду Дніпра — один із документів комплексу рекомендацій та вимог щодо розміщення фасадних конструкцій на фасади міста.

Гостям провели екскурсію по Дніпру, і показали на прикладі кількох центральних кварталів, як впроваджується дизайн-код, обговорили шляхи його втілення у місті Черкаси. Звичайно, кожне місто має свій контекст, де при цьому рекламні конструкції повинні відповідати архітектурній стилістиці будівлі, її колористичному рішенню та бути масштабними до архітектурних елементів фасаду. «Здорово, что Черкассы присоединились к поддержке Украинской ассоциации визуальной индустрии во внедрении Дизайн-кода Черкассы… А ведь Днепру действительно есть чему поучиться и мы постараемся внедрить их позитивные практики в Черкассах, чтобы стать еще лучше» – зазначив у себе на сторінці Фейсбуку Андрій Поліщук.

Ми, як профільна Асоціація виробників бачимо свою відповідальність за зовнішній вигляд міст України та зацікавлена у прозорих та зрозумілих правилах на ринку виробництва фасадних конструкцій.

Кожен з нас готовий входити в робочу групу з розробки принципів візуальної організації розміщення рекламних засобів, вивісок і табличок на фасадах будівель міст України.

Хочемо щиро подякувати Максиму Гольдину та Сергію Білому за те, що поділилися досвідом, Олександру Демченку та Андрію Поліщуку за те, що забезпечили місто Черкаси своєю підтримкою!

Фото: Max Goldin/facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com
Фото: Андрій Поліщук/ facebook.com