Командою Асоціації візуальної індустрії при організації учасників компанії Рекламний завод “Прінтинг Луцьк” та за підтримкою нашого надійного партнера й постачальника світлодіодної продукції компанії WRS Україна, була проведена навчальна програма для студентів Технічного професійного коледжу Луцького НТУ. У даній навчальній програмі були закладені основи знань використання світлодіодної технології для виробництва зовнішньої реклами, будівельної та меблевої індустрії, їх велику роль в якісному і безпечному оформленню фасадів наших вулиць.

Для того щоб студенти мали загальне уявлення про сферу діяльності рекламної індустрії, в якій можуть працювати та націлюватися на неї, як майбутні професійні працівники або власники бізнесу, були розкриті поняття термінології маркетингу, ефекту сприйняття вуличної реклами та її вплив на споживачів.

Далі буде!

Асоціація візуальної індустрії висловлює глибоку подяку компанії Рекламний завод «Прінтинг Луцьк» за організацію цього заходу.

Компанія Рекламний завод «Принтінг Луцьк» – активний учасник візуальної індустрії, що спеціалізується на масштабних амбіційних проектах з виготовлення зовнішньої реклами, сувенірної продукції, 3d-друку, інженерних рішень.

Дякуємо нашому постійному партнеру – WRS Україна за актуальну навчальну програму для молоді!

Фото: PrintingLutsk/ facebook.com
Фото: PrintingLutsk/ facebook.com
Фото: PrintingLutsk/ facebook.com
Фото: PrintingLutsk/ facebook.com