Нещодавно відбулася перша онлайн школа для виробників візуальної індустрії та ми вже працюємо над другою! Нас надихнув Ваш фідбек та численні слова подяки.

онлайн школа UAVI

Окрему вдячність хочемо висловити Сергію Барбашину за розкриття теми: “Юридичні аспекти роботи під час пандемії”. На сайті trustme.ua можна дізнатися більше про юридичну компанію та отримати відповіді на питання. Також ми розглядали такі теми: “Ефективне використання світлодіодів” та “Методи та сфери застосування клеїв”. Дякуємо спікерам компаній ВРС та Пластікс. Якщо у Вас залишилися питання можете звернутися в адміністрацію УАВІ uavi.info@gmail.com або безпосередньо до компанії яка Вас цікавить.

У членів УАВІ є можливість переглянути запис школи, на випадок якщо Ви не змогли бути присутніми, та є доступ до всіх матеріалів . Наша Асоціація росте і розвивається навіть в період карантину, запрошуємо Вас стати часткою нашої великої спільноти! Ми із радістю будемо повідомляти про наступні події на нашій Facebook сторінці: facebook.com/uavi.com.ua