Українська Асоціація Візуальної Індустрії прагне розвитку як на всеукраїнському рівні, так і міжнародному. Асоціація та її учасники відкривають нові горизонти, встановлюють ділові та партнерські зв’язки, а також діляться своїм досвідом. Тож було прийнято рішення взяти участь у міжнародній виставці RemaDays 2018, що проходила у Варшаві. Для більш насиченої подорожі, УАВІ запросили на свої виробництва польські підприємці та об’єднання.
5-го лютого делегація УАВІ, що складалася з 24 учасників завітали до рекламної компанії Globart Print. Нашу команду радо зустріли керівництво компанії, була проведена презентація діяльності, де кожен зміг дізнатися корисну інформацію по міжнародній співпраці. Globart print є одним з лідерів на польському ринку широкоформатного друку. Компанія поставляє високоякісний друк за новітніми технологіями на більшість країн Європи. Після знайомства, презентації діяльності УАВІ, делегація мала змогу відвідати виробництво з великим парком обладнання для друку. Можна відмітити високу якість, технологічність та культуру виробництва.
На наступний день Асоціація познайомилася з місцевим Кластером Обробки Металу, який знаходиться в Центрі Інновацій та Розвитку у Білостоці. Кластер — це об’єднання підприємців з одного ринку в регіоні. Учасники мали змогу дізнатися, як формуються та працюють об’єднання підприємців в Польщі. А делегація з України в свою чергу поділилися і своїм досвідом розвитку Української Асоціації Візуальної Індустрії. Подібний обмін досвідом надихнув об’єднання до подальшого розвитку та кращих змін.
У той же день, представники УАВІ в Польщі відвідали виробництво компанії ChM у місті Білосток, яка спеціалізується на 3D друку з різних матеріалів, що дозволяє робити корисну та цікаву продукцію, від рекламних конструкцій до імплантів.
Цікаво відзначити, що місто Білосток завдяки об’єднанню підприємців, стало одним з передових та розвинутих міст Польщі. Підприємці та виробники прагнуть вивести своє місто і свою країну на Європейський рівень та забезпечити світле майбутнє для наступних поколінь.
Подорож УАВІ продовжилася до столиці Польщі Варшави, де Асоціація взяла участь у виставці RemaDays Warsaw 2018, де учасники надихнулися свіжими ідеями, ознайомилися з інноваціями, сучасними технологіями, встановили партнерства як з молодими та креативними підприємцями, так і з лідерами ринку. Також, на виставці Українська Асоціація Визуальної Індустрії провели конференцію, де розповіла про український ринок візуальної індустрії та рекламну галузь. Директор УАВІ Наталія Латиш розповіла про перспективи співпраці з українськими підприємцями, про їх бачення та плани на майбутнє.
У столиці делегація УАВІ відвідала виробництво компанії HEXE, де ознайомилася з сучасними тенденціями та технологіями виробництва об’ємних літер, вивісок та рекламних конструкцій. Кожен мав змогу отримати нові знання, задати питання, а також поділитися власним досвідом за роки роботи в сфері зовнішньої реклами. Кожен відмітив корисність спілкування з колегами з компанії HEXE. Дякуємо приймаючій стороні за відкритість до партнерства, сподіваємось на подальшу співпрацю.
Також участників Асоціації запросили на презентацію Асоціації Українського Бізнесу в Польщі, де кожен дізнався про перспективи та нюанси розвитку бізнесу в Польщі, що відкрило двері у поширенні підприємств візуальної індустрії України в Європі. Міжнародна Інтеграція — це важливий аспект у розвитку як Української Асоціації Візуальної Індустрії, так і сфері зовнішньої реклами в цілому.
Ця подорож стала поштовхом до подальшого розвитку цивілізованого ринку візуальної індустрії. Новий досвід та ідеї дадуть змогу впровадити інновації та сучасні технології в підприємствах України. Дякуємо усім польським та українським партнерам, завдяки яким ця подорож стала такою корисною та результативною. Внаслідок подібних міжнародних подорожей ми стаємо все ближче до Європи, і це змінює мислення та свідомість, як виробників, так і замовників.