23-24 жовтня в місті Кривий Ріг пройшло наймасштабніше і святкове дійство місяця – День рекламіста, організований Українською організацією візуальної індустрії разом з компанією “Вертикаль”. Два дня безперервного потоку нової цікавої інформації, захоплюючих виступів, приємних знайомств, пізнавальних, веселих екскурсій і затишний святковий вечір, де колеги з усієї України змогли зібратися і відзначити дружно професійне свято не тільки кайфово, а й з користю для себе і своїх компаній!

Учасники дводенного заходу погодилися поділитися своїми враженнями про проведений час на Дні рекламіста.

УАВІ

УАВІ

Загальні враження: тепла дружня обстановка, простота і відкритість людей приймаючої сторони (Вертикаль, Озон, Прінттайм, Світ Дизайну) і розуміння, що навколо зібралися колеги, а не конкуренти. Культурна програма в кар’єрі дозволила зблизитися і провести час в невимушеній обстановці. Члени нашої організації з інших міст також запрошували своїх партнерів і підрядників взяти участь в заході. Ця чуйність в організації дозволила зібрати велику кількість керівників підприємств.

Особливо хочеться відзначити, як досвідом роботи з персоналом ділилася приймаюча організація – Вертикаль, а також як організована їхня робота з благодійністю.

Вертикаль, Сергій Попович

Вертикаль

Найяскравіше враження – бойовий настрій нашої команди, як відповідально вони підходили до всіх питань, пов’язаних з організацією цього заходу. Як часто в житті керівника повинні бути такі заходи? Щомісяця! Але при цьому щоб вони були завжди різноманітними і цікавими!

Що хотілося б сказати і побажати УАВІ? У організації є відмінне поле для діяльності. Зараз потреба в подібних організаціях вкрай висока. Хотілося б більше таких заходів. Успіхів їм у цій справі!

“Озон-91”, Олександр Кудик

Озон-91

Навіть в невимушеній обстановці гаряче обговорюються вузькопрофільні робочі моменти, такі як робота зі світлодіодами та світлотехнікою. Такі заходи повинні відбуватися якомога частіше. Але хотілося б, щоб були і заходи з ухилом на тімбілдінг, щоб ще більше згуртувати команди компаній, і окремо для керівників фірм, в більш неформальній обстановці. Хотілося б побажати УАВІ, щоб нарешті була сформована база виробничих можливостей всіх членів УАВІ і можна було розміщувати один у одного замовлення.

“Парфенон”, Олег Владиславович

Парфенон

Найяскравіше враження – особисте спілкування з давніми партнерами. Дуже цікаво подавали інформацію колеги по мотивації персоналу, дизайнерів зокрема. Хотілося б, щоб такі заходи були приблизно один раз в квартал. Дуже рідко випадає можливість такого цікавого і інтенсивного спілкування. Чим більше людей буде збиратися на такі заходи, тим краще.

“FREEDOM WORLD”, Роман Заблоцький

FREEDOM WORLD

Дуже сподобалося те, що було цікаве спілкування в колі своїх колег. Приємно було чути рідну професійну мову, обговорювали багато корисних лайфхаків.

Я думаю, що кожен керівник повинен відвідувати 1-2 рази в місяць такі заходи в колі колег-керівників для свого сталого розвитку.

Приємно було особисто познайомитися з тими, кого не знали раніше з Кривого Рогу. Зараз подаємо документи на членство в УАВІ. Величезна подяка всім рекламникам, хто брав участь!

Ми дуже раді, що всім нам вийшло організувати такий незабутній захід. До скорих зустрічей з УАВІ! А ось ще трохи фото з нашого кайфового Дня рекламіста!

День рекламіста
День рекламіста
День рекламіста
День рекламіста