УАВІ стала членом ESF та ISA

Завдяки EUROPEAN SIGN EXPO 2016, яка проходила в Амстердамі, віце-президент УАВІ Олександр Карасик і представник компанії «Елефант. Торговий дім», учасник групи «Міжнародної інтеграція УАВІ» Катерина Карасик, мали честь познайомитися з главою ESF Хансом Йоахімом Кремсерером. Підсумком зустрічі було налагодження і відновлення комунікації, а також продовження членства УАВІ в ESF.

Переваг такого членства дійсно дуже багато. Вступити в ESF одна компанія не може, але разом, за допомогою УАВІ ми маємо вплив і саме як об’єднання виробників зовнішньої реклами ми цікаві за кордоном.

Представляємо вам переваги членства в ESF:

  • ESF проводить серйозну роботу по стандартизації. Існує стандарт, EN 50107 про знаки і вивіски понад 1000V, а також розробляють стандарти про вивіски і знаки з низькою напругою.
  • також ESF успішно презентували для CEN, потреба у виготовленні нових стандартів, про статичній поведінці знаків, таким чином роблячи його більш простим для компаній візуальної індустрії для розробки і впровадження вимог Єврокодів, оскільки це важко включити в візуальну індустрію.
  • Створення стандартів є «паспортом» до всіх ринків, дотримання цих стандартів є ключем до іноземних ринків. Стаючи членом ESF, ви отримуєте вигоду від знань стандартних вимог навіть до їх реалізації.

  • великою перевагою є те, що УАВІ стає членом величезної спільноти, в якій більш 10000 компаній з усієї Європи.
  • учасники УАВІ, через членство в асоціації можуть отримувати контактну інформацію будь-якої компанії в будь-якій країні-учасниці ESF.
  • через веб-сайт є можливість обмінюватися технологічними рішеннями, базами даних, знаннями, літературою, а також налагоджувати контакти з іншими членами ESF.
  • наступною перевагою є те, що учасники УАВІ автоматично стають також прямими членами ISA (асоціація США), з прямим доступом до баз даних та літератури.
  • через ESF, УАВІ отримує вільний і VIP доступ до всіх FESPA і European Sign Expo заходам.
  • з того часу як ESF переїхала до Брюсселя в 2014 році була проведена величезна робота в створенні ESF в контексті Європейського Союзу. Основою роботи з ЄС є захист і розвиток виробників візуальної індустрії, таким чином забезпечуючи нашу позицію в межах індустрії.
  • ESF також працює над збіркою економічних даних, які показують розмір європейського ринку візуальної індустрії, яка буде необхідна при роботі з офіційними особами в ЄС.
  • через веб сайт ESF у членів УАВІ буде можливість користуватися Технічним Форумом, який доступний тільки членам асоціації. Ідея в тому, що кожне технічне питання, що стосується візуальної індустрії в Європі може бути обговорено. Всі члени, які мають доступ до Форуму, можуть завантажувати питання і коментарі, але тільки в технологічному контексті. Всі інші члени Форуму зможуть бачити всі питання або коментарі і допомагати в їх вирішенні. Також на Форумі є інформація про законодавство і багато технічної інформації про стандарти.
  • Шляхом об’єднання більшості країн і компаній Європи, ми зможемо мати більше можливостей і потенціалу для досягнення і задоволення наших загальних потреб. Чим більше нас буде, тим більше ми зможемо зробити!